© *

Colruyt komt met eigen maaltijdbox

Carrefour deed het al, Delhaize ook, maar nu komt ook supermarktketen Colruyt met een eigen maaltijdbox waarin recepten met hun ingrediënten in één pakket worden geleverd.

tib

De maaltijdboxen van Colruyt zullen zich richten op gezinnen met kinderen. De boxen zullen niet aan huis geleverd worden, maar aangeboden worden via Collect & Go, de online afhaalservice van Colruyt. In een testfase zullen 200 werknemers de nieuwe service van Colruyt uitproberen.

Colruyt kiest er bewust voor om de boxen niet aan huis te leveren. "Het voordeel daarvan is de one-stop shopping. Klanten kunnen hun maaltijdbox samen met hun gewone boodschappen, zoals water, fruit en wc-papier, bestellen en afhalen bij Collect&Go", zegt Chris Van Wettere, algemeen directeur van Colruyt, aan Knack .

Delhaize levert zijn boxen wel aan huis en ook Carrefour zou overwegen om te beginnen met leveringen. Het nadeel van leveringen is de kostprijs, waardoor het moeilijk is de prijs van de maaltijdboxen laag te houden zonder verlies te maken.

NIET TE MISSEN