© EDA

Politie rolt drugsnetwerk op: twee verdachten aangehouden

De lokale politie Mechelen-Willebroek heeft een drugsnetwerk opgerold. Twee verdachten werden aangehouden en drie voertuigen, drugs en een grote som cash geld werden in beslag genomen.

bap

Politie Mechelen-Willebroek voert sinds medio 2016 een onderzoek naar het verhandelen van cocaïne in het kader van een vereniging. Hierbij kwam een 24-jarige man uit Mechelen in het vizier. Twee andere twintigers, de 26-jarige vriendin van de man en een even oude kennis, werden na verder speurwerk opgespoord.

Op twee locaties in Mechelen en een woning in Keerbergen werden op donderdag 26 januari huiszoekingen uitgevoerd. De drie verdachten werden opgepakt. Met de hulp van een federale speurhond nam de politie bij de huiszoekingen drie personenwagens, zeven gsm’s, 9.210 euro cash geld en 24 gram cocaïne in beslag. De drugs werd verpakt in conserven en drankblikjes met dubbele wanden in pakketten.

De vriend van het koppel tracht met het ontbreken van een vaste verblijfplaats onder de radar van de politie te blijven. Het trio is gekend voor eerdere feiten. Ze werden voorgeleid bij de onderzoeksrechter, die besliste om de twee mannen aan te houden.

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio