© VTM

Deze twee (Antwerpse) koppels huwen vanavond in ‘Blind Getrouwd’

In ‘Blind Getrouwd’ laten de vier experts er geen gras over groeien: vanavond worden meteen twee koppels gevormd. De 27-jarige Nicolas uit Deurne mag zijn jawoord geven aan Evelien (29) uit Vlierzele, de 1 meter 82 grote Veerle (35) uit Antwerpen belandt naast de 30-jarige Nick uit Nijlen.

Tom De Leur

“Ik wil in mijn leven maar één keer trouwen.” Nicolas Vanderhallen (27), productmanager in de chemie, heeft het altijd gezegd. Zijn deelname aan het VTM-programma ‘Blind Getrouwd’ verandert daar niets aan. Het is dus erop of eronder voor Nicolas, die op zoek was naar een vrouw met een open geest, die over alles kon praten.

Volgens de experts beantwoordt de 29-jarige Evelien, een begeleidster in de zorg voor mensen met een handicap, volledig aan die vereisten. Evelien is sociaal, goedlachs en spontaan. Nicolas kan alvast vertellen dat hij nooit zo nerveus is geweest als toen hij stond te wachten op de vrouw met wie hij meteen zou trouwen. “De zenuwen gierden echt door mijn lijf, ik heb de nachten voordien telkens van een ander scenario gedroomd.” Evelien maakte hetzelfde mee: “Hoe meer die bewuste dag naderde, hoe meer ik ervan ging dromen. Ik heb er soms slapeloze nachten aan overgehouden.”

Vanavond koppelen de experts ook de 35-jarige consultant Veerle Van den Eynde uit Antwerpen aan Nick Nijlen (30) uit Nijlen, een vertegenwoordiger in de bouwsector. De 1 meter 82 lange Veerle zocht een man die zeker niet kleiner was, humor had en stevig in zijn schoenen stond. Ze vindt dat ze niets te verliezen heeft. “Ik ben al even alleen en ik mis dat gewoon: iemand die er is. Vrijgezel zijn is leuk, maar voor even. Ik heb altijd willen trouwen, maar ik ben ondertussen al wat ouder en dacht dat het er gewoon niet meer van ging komen. Dat maakt het ook zo speciaal dat ik dit nog kan doen.”

Of Nick haar charismatische droomprins is, moet blijken. Volgens de experts zou dit iets moeten worden. Nick heeft alvast twee concrete plannen: een huis bouwen en kindjes maken. “Alleen gaat dat niet, natuurlijk. Ik hou van sterke persoonlijkheden, iemand die stevig in haar schoenen staat en het voortouw kan nemen. De vrouw die de experten hebben uitgekozen, is misschien wel de soulmate waarmee ik een toekomst kan uitbouwen.”

‘Blind Getrouwd’, VTM, 20.35 uur

Nu in het nieuws