© Reporters / XPosure
“Helft van Nederlandse kebab is rot”
Tv-presentator Rob Geus heeft in Nederland weer een voedselcrisis aan het licht gebracht met zijn programma ‘De Smaakpolitie’. Voor het programma werden een aantal broodjes doner gekocht bij verschillende horecazaken en lieten ze deze onderzoeken door een laboratorium. Het resultaat is allerminst smakelijk te noemen.
“50 procent van de aangekochte broodjes bleken zo vol bacteriën te zitten dan ze gerust bedorven genoemd mogen worden.” aldus Geus. “Ook de E.-coli bacterie werd aangetroffen, deze vind men terug in uitwerpselen van zoogdieren, dus ook in die van de mens.”
Geus gaat in zijn programma dan ook de confrontatie aan met de uitbaters en pleit voor een betere hygiëne in de kebabzaken.
Hoofdpunten
Dit verandert op 1 april: btw op gas en elektriciteit definitief op 6 procent en recht op deconnectie van werknemers
“We zijn nu beter dan gewone burgers”: Wagner-rekruten getuigen over de oorlogsgruwel en hun loyauteit
“We zien dat vaker”: ‘shrinkflation’ in opmars, kleinere verpakking én hogere prijs
“Dankjewel, vier het leven en pluk de dag”: mama van Evi Hanssen neemt afscheid van het leven met zelf geregisseerd feest
MEER OVER
ZOO Planckendael bouwt nieuwe verblijven en dienstencentrum: “Maar werken aan ingang stellen we voorlopig uit”
Er wordt opnieuw flink gebouwd en verbouwd in ZOO Planckendael in Muizen (Mechelen). De …
“We zijn nu beter dan gewone burgers”: Wagner-rekruten getuigen over de oorlogsgruwel en hun loyauteit
In ruil voor hun vrijheid trokken vijf Russische gedetineerden als Wagner-rekruten naar Oekraïne. …
Quiz van Klim Op ten voordele van Wijzersterk is groot succes
In het Universitair Psychiatrisch Centrum in Duffel organiseerde de vzw Klim Op dit weekend een …
Dansclub Danza bestaat 50 jaar: “Ik leerde mijn vrouw er 44 jaar geleden kennen en we zijn nog altijd samen”
Dansclub Danza uit Zandhoven vierde haar halve eeuw dansgeluk met een receptie in De Populier. …