Tom Meeusen: “Waar willen ze met mij naartoe?”

Foto: BELGA

Tom Meeusen: “Waar willen ze met mij naartoe?”

Print

Tom Meeusen twijfelt aan zijn toekomst bij Telenet Fidea Lions. “Ik ben niet één, maar meerdere banken achteruit gezet”, zegt de Essenaar.

“Ik ben mijn carrière begonnen bij Telenet en droomde ervan mijn hele loopbaan voor Telenet te rijden. Maar als ik nog langer wil blijven crossen, moet ik aan mezelf beginnen te denken. Ik heb nog niets gehoord van Bob Verbeeck of Sven Nys en weet dus niet waar ze met mij naartoe willen. Oké, ik lig nog tot 31 december onder contract, maar eind dit seizoen zou ik toch willen weten waar ik aan toe ben. Ik moet mijn opties kennen.”

Meeusen heeft zijn kritiek al openlijk geventileerd. “En Sven heeft me verteld dat hij geschrokken is van mijn uitspraken. Maar hij mag me niet verkeerd begrijpen. Ik heb geen enkel probleem met Sven en over Telenet Fidea hoor je mij geen verkeerd woord zeggen. Zelfs op de komst van Lars van der Haar heb ik nooit commentaar gehad.”

Meeusen laat zijn belangen vertegenwoordigen door Hans van Kasteren. “Ik weet niet of hij al contacten heeft gehad met andere ploegen. Maar het seizoen duurt nog maar een goede maand. Ik hoop zo snel mogelijk iets meer te weten. Ook van de leiding van de Telenet Fidea Lions. Ik wil weten waar ik aan toe ben.”

MEEST RECENT