Wandelaars treffen jonge vrouw dood aan op strand van Knokke: "Sleepspoor gevonden"

Print
Brugge - Op het strand van Knokke is zondagmiddag het levenloze lichaam van een vrouw aangetroffen. Het parket van West-Vlaanderen afdeling Brugge gaat uit van een verdacht overlijden, maar het onderzoek naar de precieze omstandigheden loopt nog steeds. Ook het onderzoek naar de identiteit van het slachtoffer is nog aan de gang.

Het lichaam van de vrouw bevond zich onder het terras van een brasserie ter hoogte van de Marie-Joséstraat. De hulpdiensten werden verwittigd door een gezin met twee kinderen, die het per toeval hadden zien liggen. Ze kwamen ter plaatse, maar hulp kon niet meer baten voor de vrouw.

"De zaak wordt beschouwd als een verdacht overlijden", meldt het parket. "Maar het onderzoek naar de precieze omstandigheden loopt nog. De autopsie die dinsdag plaatsvindt, zal van groot belang zijn. Ook het onderzoek naar de identiteit van het slachtoffer loopt nog. Uit de eerste vaststellingen situeert het vermoedelijk tijdstip van overlijden zich in de loop van afgelopen nacht. Er zijn in het dossier geen arrestaties gebeurd."

Wel werd al duidelijk dat er zich in het zand een sleepspoor bevindt richthing de plek waar de vrouw aangetroffen werd.

MEEST RECENT