Antwerps bedrijf zoekt een ‘Head of Godverdomme Alles’

U voelt zich thuis of op het werk een beetje het manusje-van-alles en voelt zich stiekem eigenlijk wel goed in die rol? Dan is deze vacante functie bij het Antwerpse reclamebureau De Vloer misschien wel iets voor u.

JoRo

Vacatures bevatten doorgaans nogal droge beschrijvingen van de jobinhoud en het gezochte profiel, maar niet zo bij deze vacature. “De Vloer zoekt iemand om dagelijks ‘Ik doe hier godverdomme alles’ te mompelen”, zo leest de opvallende hoofding.

Concreet gaat het om een vacante functie van Office Manager of Management Assistent. Voor de mensen van het reclamebureau maakt het echter niet uit welke titel er op het naamkaartje zal verschijnen. Het mag gerust ook iets zijn als ‘Head of Godverdomme Alles’.

Die laatste functiebenaming dekt misschien wel het best de lading want het bedrijf is specifiek op zoek naar “de spil die het bureau draaiende houdt, de lijm tussen administratie en facturatie, de velcro tussen prestatie en recreatie”.

Een diploma is geen vereiste, zolang de kandidaat maar een ‘awel, hoe zit het hier, bende luilakken?’-aanpak heeft.

Communicatiebureau De Vloer heeft zijn kantoor in de wijk Zurenborg en maakte eerder al campagnes voor onder meer Desperados, Artsen Zonder Grenzen en Q Music.

Klik hier om de vacature te lezen

Vastgoed

Jobs in de regio