© Instagram Ian Thomas

Ian Thomas: "Make-up is gewoon leuk"

Ian Thomas spreekt in een video op YouTube openlijk over zijn liefde voor make-up. De Vlaamse zanger draagt het zelf wel vaker en ziet daar helemaal geen graten in. Integendeel zelfs. Hij raadt het ook andere mannen aan. "Ik geloof niet in genderrollen", benadrukt hij nog.

VVA

In een video op YouTube spreekt Ian Thomas openlijk over zijn liefde voor make-up. Dat doet hij samen met Stella Rae, een Amerikaanse ster op YouTube. De Vlaamse zanger die het grootste deel van zijn tijd in Amerika doorbrengt, biecht in de video op dat hij zelf vaak make-up draagt en legt uit waarom dit voor hem heel normaal lijkt.

"Make-up is make-up. Het is niet iets voor mannen of vrouwen. Ik geloof niet in die genderrollen. Ik vind het gewoon leuk, dus wil ik ervan genieten", zegt hij. Al geeft hij wel toe dat hij zich eerst wel ongemakkelijk voelde als hij er door mensen over werd aangesproken. "Schaam je niet als je als man make-up wil dragen", benadrukt hij uiteindelijk. "Het maakt je niet homo of meisjesachtig. Draag het gewoon als je dat wil."

NIET TE MISSEN