Supporters gezocht voor G-Sport Event

Foto: rr

Supporters gezocht voor G-Sport Event

Print
Kalmthout - Voetbalclub K. Kalmthout SK organiseert op 15 januari om 13.30u een G-sportevenement in sportpark Heikant. De club wordt uitgedaagd door sponsor Modemakers om een match te spelen tegen voetbalclub Simikos Specials uit Schoten en Berkenbeek, een school uit Wuustwezel voor buitengewoon onderwijs.

Om de uitdaging te doen slagen moeten er minimum 200 supporters aanwezig zijn. Met de geldinzameling wil K. Kalmthout SK de G-sport in de kijker zetten en hen financieel ondersteunen om extra trainingsmateriaal aan te kopen om kinderen met een beperking beter te kunnen laten sporten.

Vanuit het G-sportfonds zal ambassadeur en ex-voetballer Piet Den Boer, die ooit een Europabeker won met KV Mechelen, de aftrap geven. Het G-sportfonds is een unieke samenwerking tussen de provinciale overheid, het bedrijfsleven, de scholengemeenschap, serviceclubs. Zij zijn de drijvende krachten achter het fonds, samen met de ambassadeurs. Prominente figuren als Cathy Berx, Piet Den Boer, Daniella Somers, Gino de Keersmaeker en Annick Sevenans zijn alvast enthousiaste G-sportfondsambassadeurs.

Aansluitend start om 14.30u de wedstrijd van het eerste elftal tegen KSK Wilrijk.

Voor, tijdens en na de wedstrijden zijn frieten, snacks en winterse dranken verkrijgbaar tegen schappelijke prijzen, ten voordele van de G-sporters.

www.kalmthoutsk.be

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio