Politie-inspecteur klist winkeldief buiten diensturen

Foto: blg

Politie-inspecteur klist winkeldief buiten diensturen

Print
Antwerpen -

Een Antwerpse politie-inspecteur die maandagavond na zijn diensttijd enkele mensen zag worstelen, kwam tussenbeide en kon zo een winkeldief mee overmeesteren. De 20-jarige verdachte werd overgebracht naar het cellencomplex aan de Noorderlaan.

De inspecteur zag buiten zijn werkuren ter hoogte van de Meirbrug twee veiligheidsmensen van een winkel worstelen met een derde persoon. Buiten diensttijd of niet, de inspecteur van de Antwerpse politie twijfelde geen seconde en kwam tussenbeide.

Hij maakte zich bekend als inspecteur van de politie en probeerde de verdachte mee te overmeesteren. Daarbij gebruikte hij de hem aangeleerde, die hun nut bewezen. De verdachte kon naar een afgesloten ruimte van een winkel in de Beddenstraat overgebracht worden. Daar duidelijk werd dat de dief in die winkel een verpakking van een koptelefoon had opengemaakt en de oortjes in zijn zak had verstopt.

Er werd een interventieploeg ter plaatse gestuurd, die de 20-jarige verdachte overbracht naar het cellencomplex aan de Noorderlaan.

.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio