© rr

Antwerpse discotheek The Villa tijdelijk gesloten om veiligheid te verbeteren

De bekende Antwerpse discotheek The Villa sluit de komende drie weken haar deuren in samenspraak met de stad Antwerpen. Door het steeds toenemend succes van The Villa vinden zowel de stad als de club het belangrijk dat er een duidelijk veiligheidsplan opgesteld wordt. Manager Vincent van Trier betreurt het feit dat de discotheek hiervoor even moet sluiten maar benadrukt dat men voorrang geeft aan de samenwerking met de stad en de politiediensten.

kru

De discotheek kwam het afgelopen half jaar een aantal keren negatief in het nieuws. De verdwijning en de dood van Didier Bartholomeus vlak na zijn verjaardagsfeestje in The Villa en een aantal vechtpartijen en ruzies zorgde voor een kwalijke reputatie op het vlak van beveiliging.

Ondertussen werden een aantal belangrijke stappen ondernomen om de veiligheid van de bezoekers te verbeteren. De aanwezigheid van illegale taxi’s wordt actief aangepakt door een extra parking op het privé terrein. De asfaltering van deze parking is ondertussen gebeurd. Er komt ook een vaste standplaats voor een erkende taxi firma. Dit beloofde van Trier trouwens persoonlijk aan de mama van Schildenaar Didier Bartholomeus.

© rr

De club maakt van de sluitingstijd eveneens gebruik om de populaire VIP-boxen en een aantal eye-catchers te vernieuwen. De aanpalende zaak Popking blijft wel geopend.

The Villa is gesloten sinds het voorbije weekend en gaat terug open op donderdag 26 januari. Volgens van Trier zou de openingsavond al bijna volledig uitverkocht zijn.

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio