Rondleiding in te renoveren gemeentehuis

Foto: Philippe Desmet

Rondleiding in te renoveren gemeentehuis

Print
Kontich - De eerste rondleiding in het te renoveren gemeentehuis kon op veel belangstelling rekenen. Een 70-tal bezoekers lieten zich door de burgemeester en schepenen rondleiden. Op 14 januari volgt er een tweede sessie.

In november verhuisden de gemeentelijke administratieve diensten van het Gemeenteplein naar de Mechelsesteenweg 83. Die verhuis kadert in het K17 - project, waarbij de OCMW- en gemeentediensten in de toekomst samengaan tot één lokaal bestuur. Daarom moet het gemeentehuis de komende jaren grondig gerenoveerd worden. Het gemeentebestuur organiseert twee geleide rondleidingen in het (lege) gemeentehuis aan het Gemeenteplein. De eerste rondleiding vond plaats op zondag 8 januari, na de nieuwjaarsreceptie op de ijspiste. Een 70-tal Kontichnaars namen aan de rondleiding deel. Tijdens een rondleiding die ongeveer één uur duurde, legden de burgemeester en schepenen uit wat de gebreken zijn van het gebouw in de huidige toestand: slechte of geen isolatie, waterinsijpeling, beperkte toegankelijkheid...

Zaterdag 14 januari tussen 11 en 12u. leiden de burgemeester en schepenen opnieuw geïnteresseerde inwoners rond in het leegstaande gemeentehuis. Je hoeft je hier niet voor in te schrijven. Kom tegen 11u naar de ingang van het gemeentehuis op het Gemeenteplein.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio