Angelina Jolie en Brad Pitt bereiken overeenkomst

Foto: Photonews

Celebs

Angelina Jolie en Brad Pitt bereiken overeenkomst

Print
Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad, maar Brad Pitt en Angelina Jolie zouden een overeenkomst over de scheiding hebben bereikt. Dat lieten ze weten in een gezamenlijke mededeling. De laatste losse eindjes zullen verder privé afgehandeld worden.

In een statement, dat door zowel Angelina Jolie als Brad Pitt de wereld werd ingestuurd, laten de sterren weten dat ze hun scheiding zullen afhandelen in de privésfeer en dat ze daarvoor gebruik zullen maken van een privérechter. 

"Beide partijen en hun raadsman hebben een akkoord getekend om de privacyrechten van hun kinderen en familie te beschermen door alle gerechtelijke documenten vertrouwelijk te houden en om een privérechter in te schakelen om alle nodige rechterlijke beslissingen te nemen en de overgebleven problemen op te lossen", klinkt het in de verklaring. "De ouders zijn van plan om als een gezamenlijk front op te treden om hun herstel en de hereniging te bespoedigen."

Die reactie komt er ongetwijfeld nadat documenten ingediend door de advocate van Angelina Jolie in de pers waren gelekt. Daarin stelde de actrice onder andere dat haar ex-man "bang zou zijn dat de waarheid naar boven zou komen".

NIET TE MISSEN