Brandende bomen en klinkende glazen

Foto: Margo Tilborghs

Brandende bomen en klinkende glazen

Print
Essen / Kalmthout / Wuustwezel - Het nieuwe jaar is zes dagen jong, Driekoningen staat voor de deur en dus is het overal tijd om de kerstboom weg te gooien en te klinken op een mooi 2017. Een overzicht van wat er in uw gemeente allemaal te gebeuren staat.

Essen

De veteranen van FC Horendonk houden morgenavond vanaf 20u hun jaarlijkse kerstboomverbranding in de Schamhoeve (Kraaienberg 77). De gemeente verwelkomt haar inwoners op zondag 8 januari tussen 15 en 19u op het Heuvelplein voor een nieuwjaarsdrink.

Kalmthout

De parking van kleuterschool Sint-Jozef (Heidestatieplein 6) vormt zaterdag 7 januari het decor voor de kerstboomverbranding van de Scouts Heide. Zondag 8 januari zijn alle inwoners tussen 16 en 20u uitgenodigd voor een drink aan het gemeentehuis. Sfeer gegarandeerd met vuurkorven en speciale lichtprojecties op de kerk.

Wuustwezel

Het gemeentebestuur trakteert haar inwoners op zondag 8 januari tussen 11 en 14u op soep, live muziek en kinderanimatie. Vrijdag 13 januari organiseert Buurtschap Achterbrug vanaf 19u een kerstboomverbranding op de weide aan de Vloeikensstraat 26. Voetbalclub Gooreind VV doet dat op zaterdag 21 januari vanaf 17u op de parking aan haar terreinen in de Eikendreef.

DOEN!