Vrouw bouwt bestelwagen om en reist de wereld rond met haar hond

Foto: Instagram

Vakantie

Vrouw bouwt bestelwagen om en reist de wereld rond met haar hond

Print
De Britse Marina Piro met Italiaanse roots wil de wereld zien, maar neemt het vliegtuig niet omdat ze een bijzondere reisgenoot heeft: haar hond Odie. Daarom besloot ze om haar bestelwagen om te bouwen en de roadtrip van hun leven te maken, die ze uitgebreid documenteert via Instagram.

Marina adopteerde de labradoodle, een kruising tussen een labrador en een poedel, en zoekt nu samen met haar viervoeter leuke plekjes op. Ze schafte zich een bestelwagen, een Renault Kangoo uit 2001, aan, bouwde die om tot een soort comfortabele mobilhome en vertrok. Het originele interieur ging eruit en maakte plaats voor een bed, gordijntjes, een kitchenette, ledlampjes en zelfs enkele planten. Naar eigen zeggen kostte de renovatie van Pam, want zo heet de auto, niet meer dan 480 euro.

Nu tuffen de twee rond zonder einddoel voor ogen. “Ik wil zo lang reizen als ik kan en veel plaatsen leren kennen”, zegt ze in een reactie aan entertainmentsite Bored Panda. Ze voegt eraan toe dat Odie geniet van de reis en hij overal wordt verwend. “Hij houdt ervan om elke dag buiten te zijn”, klinkt het. Bekijk hieronder enkele foto’s van hun avontuur.
 

NIET TE MISSEN