Louis Verdier organiseert eerste Mechelse morningrave

Foto: © Gil Plaquet

Louis Verdier organiseert eerste Mechelse morningrave

Print
Mechelen -

Mechelen is een origineel feestconcept rijker, want vanaf deze zaterdag start Louis Verdier (21) met Vroege Vogels: een morningrave tussen 6u ’s ochtends en 12u ’s middags in de Club aan het Douaneplein. “Bedoeling is om de dag gezond in te zetten door alcoholvrij te feesten.”

Mechelaar Louis Verdier (21) is assistent-programmator bij Ancienne Belgique en studeert eind dit schooljaar af aan PXL-Musichogeschool in Hasselt. “In kader van mijn bachelorproef Muziekmanagement organiseer ik deze zaterdag, 7 januari, de eerste editie van Vroege Vogels”, vertelt Louis. “Een feestconcept waarbij je je dag extra fit inzet door keihard te feesten voor je naar je werk vertrekt. De gebruikelijke pintjes worden voor de gelegenheid dan ook ingeruild voor gezonde verse sapjes, warme dranken en bokes met choco.”

Morningrave

In grootsteden als Amsterdam en Berlijn zijn morningraves enorm populair. “Maar ook in Mechelen leeft er de laatste tijd heel wat op uitgaansvlak. Ik wil het concept hier dus graag uittesten”, zegt Louis. “De eerste editie in de Club gaat bewust door op een zaterdag. Zo kunnen de Maneblussers al eens proeven van het concept, maar dan nu nog niet per se voor ze naar hun werk vertrekken. Wel voor ze naar de markt of een familiefeest gaan of als leuke pauze tijdens de blok.” Of ook zatte feestgangers welkom zijn om er vanaf 6u ’s ochtends een afterparty te houden? “Dat kan, maar er wordt geen alcohol geserveerd. Het gezonde aspect primeert.”

Funky

Dj’s van dienst zijn Arno Lemons en Jacques du Disco. “Dansbare funk-, disco- en houseplaatjes om het voor alle leeftijden toegankelijk te houden.”

Als Vroege Vogels aanslaat, wilt Louis graag maandelijks morningraves organiseren. “Ik ben heel benieuwd of de Mechelaars er voor zullen openstaan. Hopelijk wordt het een succes.”

Meer informatie vindt u op deze Facebookpagina.

Louis Verdier organiseert eerste Mechelse morningrave
Foto: © Gil Plaquet
Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio