© Raden

Voor deze reistas staan 3.000 mensen op de wachtlijst

Om de zoveel tijd duikt er wel een nieuwe it-bag op waar telkens lange wachtlijsten voor zijn. Deze keer valt die eer te beurt aan een reistas van het merk Raden, al gaat het om meer dan een gewone koffer.

flb

Raden heeft volgens CEO Josh Udashkin de ambitie om de Apple onder de slimme reiskoffers te worden. De Amerikaanse start-up heeft in elk geval een dikke hit te pakken met zijn A22 Carry. De reistas heeft momenteel een wachtlijst van om en bij de 3.000 mensen die er nog eentje op de kop willen tikken.

Het design is niet alleen stijlvol, er zit ook een tracker in zodat je altijd weet waar je koffer is. Dat bespaart je meteen een hoop angsten als jouw koffer niet van de band rolt in de luchthaven. Bovendien kun je ook je smartphone opladen dankzij een usb-poort in de koffer.

De A22 is verkrijgbaar in tien verschillende kleuren waarvan enkel zilver en goud in Amerika nog niet uitverkocht zijn. Vooral de roze variant zou heel populair zijn. Aan de koffer hangen trouwens prijskaartjes vanaf 295 dollar (280 euro), afhankelijk van de uitvoering en kleur. Wie bij ons een dergelijke tas wil kopen, kan daarvoor voorlopig enkel terecht op de webshop van Selfridges, maar heeft daar wel nog meer keuze in kleuren dan in de VS.

 

All charged-up and ready to roll through the week! ??????#RollWithRaden

Een foto die is geplaatst door Raden (@raden) op

;

NIET TE MISSEN