JLo en Drake lijken relatie te bevestigen op Instagram

Foto: Instagram Drake

Celebs

JLo en Drake lijken relatie te bevestigen op Instagram

Print
Drake (30) lijkt een nieuwe vrouw in zijn leven te hebben en dat is niemand minder dan Jennifer Lopez (47). De geruchten deden al een tijdje de ronde, maar de Canadese rapper en JLo hebben nu beide op Instagram een innige foto van hen samen gedeeld.

Het is een bewogen jaar geweest voor rapper Drake en dan vooral in de liefde. Zo verklaarde hij tijdens de MTV Awards op het podium nog zijn liefde aan Rihanna. De twee werden een stel, maar de relatie liep in oktober op de klippen. Het ziet er echter niet naar uit dat Drake lang heeft moeten treuren, want hij lijkt niemand minder dan Jennifer Lopez aan de haak te hebben geslagen. De geruchten deden al een tijdje de ronde en lijken nu bevestigd te zijn nadat ze  op Instagram alle twee een innige foto van hen samen hebben gedeeld.

Hoewel er in 2016 heel wat celebkoppels uit elkaar gingen, lijkt het er dus op dat er met Drake en JLo nog net op de valreep ook een opvallend koppel is bijgekomen. Of er daarentegen nog wat overblijft van de vriendschap tussen Jennifer Lopez en Rihanna is nog maar de vraag. Die laatste zou sinds het nieuws bekendraakte haar huidige liefdesrivale al niet meer volgen op sociale media. 

 

 

 

NIET TE MISSEN