© Frank Bahnmuller

Albert doet Manuela aanzoek bij kersttruck Coca-Cola

De kersttruck van Coca-cola doet zijn ronde door het land, samen met radiozender Joe. De truck stopte vrijdag ook in Zele, waar Albert Nelis zijn vriendin Manuela De Baere verraste en ten huwelijk vroeg.

stef van overstraeten

Joe-luisteraars konden zich inschrijven via de website van de radiozender om de Coca-Cola kersttruck tot bij hen te laten komen om iemand speciaal te bedanken of te verrassen. Van maandag 19 tot vrijdag 23 december stuurde het Joe-ochtendduo Sven Ornelis en Anke Buckinx de kersttruck uit naar heel wat plaatsen in Vlaanderen.

Vrijdag stopte de truck op de Lokerenbaan in Zele. Albert Nelis (47) wilde zijn vriendin Manuela De Baere (30) tijdens de feestdagen nog eens verrassen door haar op een unieke manier ten huwelijk vragen: met een persoonlijke boodschap op de truck.

Tot de verbeelding sprekend

“Ik wilde Manuela op een speciale manier vragen om met mij te trouwen”, vertelt Albert. “En de kerstvrachtwagen van Coca-Cola spreekt toch wel tot de verbeelding dankzij de reclames op tv. Daarom schreef ik me in bij Joe, en ze lieten me weten te zullen langskomen.”

Manuela wist niet wat haar overkwam. “Ik vond het eerst een beetje raar, met die blinddoek, maar ik was uiteraard heel erg blij met de vraag van Albert. Natúúrlijk wil ik met hem trouwen”, zegt Manuela.