Gluren bij BV's: Karen Damen zit met een gek beest in huis

Foto: pn

Celebs

Gluren bij BV's: Karen Damen zit met een gek beest in huis

Print
De afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram - die we graag even voor je bundelen.

Astrid Bryan en haar kersverse man Bram Coppens trokken voor hun huwelijksreis naar de Turks- en Caicoseilanden. De brunette wordt er verwend: ze kreeg een badpak van La Perla van haar wederhelft, zo blijkt uit het bijschrift.


Evi Hanssen speelde ooit het nichtje van de burgemeester in Samson en Gert. Herinner jij je het moment nog dat de presentatrice deelde via Instagram? "Tweeëntwintig jaar geleden", plaatst ze bij het kiekje dat opgerakeld werd in het Eén-programma 'De Allesweter'.


Josje Huisman speelt Belle met ballen en het Gentse bedrijfje Kaart Blanche noemt haar daarom voortaan gewoone re-belle. "Wat een leuke postkaart", schrijft ze bij zichzelf in stripvorm.


Helena, het dochtertje van Evy Gruyaert, heeft last van RSV en moest naar het ziekenhuis. Intussen is het meisje weer thuis. "Best kid ever is back home", staat er bij een foto waarop de presentatrice het hand van de baby vasthoudt.


Koen Wauters vierde de 37e verjaardag van zijn vrouw Valerie met een zomerse foto van haar. "Inhalen zal je me nooit maar achterblijven doe je ook niet. Gelukkige verjaardag, lief. Dat al je dromen mogen uitkomen. Hou zoveel van jou", staat er te lezen.


Karen Damen deed deze week nogal een vreemde ontdekking in haar huis..."Dat is normaal of wat?", schreef ze bij een filmpje van haar kat.

 

Een video die is geplaatst door @karendamen op


Een maand geleden lag de kat van Karen ook ondersteboven op een kiekje. "Zot beest", schreef ze er toen bij.

 

Een foto die door karendamen is geplaatst op


"Het is bijna voor echt", schrijft Véronique Leysen bij het babywiegje dat reeds is geïnstalleerd.


Kelly Pfaff en Sam Goris vieren hun huwelijksverjaardag met een foto uit de oude doos. "Zeventien jaar geleden gaf ik mijn jawoord. Ik hou van je, mijn alles", staat erbij.

NIET TE MISSEN