© VTM

© VTM

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Kleindochter geeft Monique verrassing van haar leven in Wijnegem Shopping Center

Vtm gaat nietsvermoedende Vlamingen verrassen met privéoptredens van hun favoriete artiest in het programma 'Deze Is Voor Jou'. Zo geeft kleindochter Lindsay haar grootmoeder Monique uit Deurne de verrassing van haar leven in het Wijnegem Shopping Center.

InKe

In Deze Is Voor Jou worden verschillende mensen in de bloemetjes gezet door iemand uit hun omgeving. In de eerste aflevering, op woensdag 14 december bij VTM, zorgen onder andere Clouseau, Belle Perez, Isolde Lasoen, De Romeo’s en Koen Buyse voor een muzikale verrassing voor een fan. De verhalen kwamen naar boven na een speciale kickoff-aflevering in januari waarop meer dan 4.000 reacties kwamen.

Eén daarvan kwam van Lindsay, die graag haar grootmoeder Monique in de bloemetjes wilde zetten. Lindsay verloor haar mama op zevenjarige leeftijd en groeide sindsdien op bij haar bomma. “Niets is haar te veel gevraagd, ze is zo’n sterke vrouw”, zegt Lindsay. Omdat Monique gek is op schlagermuziek, trakteerde haar kleindochter haar op een optreden van De Romeo’s in het Wijnegem Shopping Center.

Davy Gilles deed eerst alsof hij Lindsay versierde in een restaurant, Gunther Levi vroeg Monique om kledingadvies en Chris Van Tongelen sprak haar aan in de wandelgangen. Daarna pas werd duidelijk waarom. Hun zeer toepasselijke hit Deze Is Voor Jou Julia pasten de Romeo's speciaal aan voor Monique.