© Photonews

David Beckham pikt kritiek op zijn rol in muziekcarrière zoon niet

In de Britse pers klinkt er de laatste dagen heel wat kritiek op David en Victoria Beckham en dan vooral op hun rol als ouders. Ze worden ervan beschuldigd zoon Cruz (11) te pushen in zijn muziekcarrière. Maar daar is niets van aan, meent David.

flb

Cruz Beckham, de elfjarige zoon van David en Victoria Beckham, heeft zijn debuutsingle gelanceerd. 'If Every Day Was Christmas' is een kerstsingle waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat. De jongen heeft nu bovendien een manager die hem moet bijstaan in de muziekindustrie en dat is niemand minder dan Scooter Braun, die ook Justin Bieber onder zijn hoede heeft.

Dat Cruz al op dergelijke jonge leeftijd een carrière lijkt uit te bouwen in de schijnwerpers, leverde David en Victoria heel wat kritiek op vanuit de Britse pers. Hier en daar klonk dat ze zich als pusherige ouders gedragen. Tv-presentator Piers Morgan vroeg zich zelfs luidop af of de jongen niet beter op de schoolbanken zou zitten.

In een interview met Good Morning America ontkent papa David de aantijgingen.Volgens hem kwam het idee voor de single van Cruz zelf. "Hij is elf jaar en focust zich in de eerste plaats op naar school gaan", vertelt David. "Hij wou echter iets terugdoen en kwam met een geweldig, klein kerstliedje dat veel aandacht kreeg. En weet je, we zijn heel trots op hem want hij kwam zelf met het idee af. Hij amuseert zich gewoon."

 

My reaction to hearing myself on the radio for the first time ???? #IfEveryDayWasChristmas @capitalofficial ?? @globals_make_some_noise

Een video die is geplaatst door Cruz Beckham (@cruzbeckham) op