© Instagram Pink

Pink toont samen met dochtertje bolle buik in vertederende foto

Zangeres Pink (37) is in blijde verwachting. Maar naast zij en haar man Carey Hart (41) is er in het gezin nog iemand die heel hard uitkijkt naar de komst van de baby. Dat bewijst de foto die Pink op haar Instagram deelde van haar bolle buik die wordt omarmd door dochtertje Willow (5).

flb

Pink deelde op Instagram een opvallende foto van haar bolle babybuik en daarop een paar handen. In het onderchrift geeft ze mee dat die twee handen toebehoren aan dochtertje Willow. Het kleine meisje kijkt ongetwijfeld uit naar de komst van een zusje of broertje.

Papa in spe Carey Hart heeft alvast laten weten dat ze het geslacht van de baby nog even geheim houden. Het koppel, dat in 2008 trouwde, wou ook bij hun eerste spruit niet weten wat het geslacht was tot het moment van de geboorte.

Pink maakte het nieuws van haar tweede zwangerschap pas vorige maand bekend op Instagram, maar aan de omvang van de buik te zien, nadert de bevallingsdatum met rasse schreden. Wanneer de baby exact wordt verwacht, is niet bekend.

 

??the snuggle is real ?? :@deborahandersoncreative hair: @pamwiggy hands: willow sage

Een foto die is geplaatst door P!NK (@pink) op

 

Surprise!

Een foto die is geplaatst door P!NK (@pink) op

;