© Isopix

Vader Angelina Jolie laat weten hoe het met haar gaat

Volgens Jon Voight, de vader van Angelina Jolie, gaat het met haar best oké. De acteur had het met E! News over zijn bekende dochter en haar familie. Het is voor het eerst dat iemand uit haar dichte kring officieel op het nieuws van de scheiding reageert.

flb

Het is een turbulente periode geweest voor Angelina Jolie (41) en haar gezin. Op slechts enkele weken tijd zag ze haar gezin dat ze met Brad Pitt had opgebouwd uit elkaar vallen. Ondertussen is wel al gebleken dat zij voorlopig het hoederecht over hun zes kinderen behoudt en dat Pitt hen nu en dan onder toezicht mag zien.

Toch lijkt het al bij al best oké te gaan met de actrice, dat zegt ook haar vader Jon Voight in een interview met E! News. Hij vertelde dat ze zich "sterk houdt", maar ook dat Kerstmis een belangrijke periode is om samen te zijn met de familie. "Ik hoop dat ik al mijn kleinkinderen te zien krijg", voegde hij er nog aan toe.

Volgens een bron dicht bij haar die TMZ kon spreken, heeft Angelina Jolie ook geen spijt van hoe alles is verlopen. "Ze heeft het gevoel dat ze alles heeft gedaan om de veiligheid van haar kinderen te garanderen", klinkt het.