© Photonews

Op dit stulpje van 189 miljoen euro hebben de Beckhams hun oog laten vallen

Dat David en Victoria Beckham op zoek zijn naar een nieuwe woonst, raakte bekend omdat ze hun woning in Bel Air (Los Angeles) voor een slordige 28 miljoen euro te koop hadden gezet. Volgens de geruchten heeft het koppel haar oog nu laten vallen op ‘The Manor’, een immens domein in Los Angeles County.

ehu

© Photonews

De Beckhams zijn hun huidige woning (foto rechts) wat ontgroeid, vonden ze zelf. Ze hadden ook al een verlanglijstje samengesteld voor een nieuwe woonst. Dat lijstje omvat onder meer een dansstudio voor dochter Harper (5) en een plaats waar zoon Brooklyn (17) met zijn vrienden kan rondhangen. Om nog te zwijgen van de privécatwalk voor Victoria’s modewerk.

27 badkamers

Nu hebben ze hun oog dus laten vallen op ‘The Manor’, een domein in Los Angeles County. “The Manor is één van de meest exclusieve eigendommen van de Verenigde Staten”, staat op de site van het immokantoor te lezen.

Boven de tekst pronkt ook het duizelingwekkende bedrag van 200.000.000 dollar, omgerekend zo’n 189 miljoen euro. In de pers wordt smalend gesproken over ‘Beckingham Palace’ en wie de foto’s ziet, begrijpt meteen waarom.

Het ‘paleis’ werd gebouwd in 1988, telt maar liefst 14 slaapkamers en 27 badkamers en is het grootste privédomein in Los Angeles.

© HH

© HH

© HH

© HH

© HH