Hoe attent: man verbouwt lege kast tot gedroomde make-uptafel voor zijn vrouw

Ook al is het nog geen Kerstmis, de Amerikaanse Kari Koelsch heeft haar mooiste cadeau al gekregen. Haar man verraste haar met zijn creativiteit en toverde een lege kast in de kamer om tot een make-uptafel.

vwh

Kari Koelsch uit Ohio droomde al lang van een eigen plek om zichzelf klaar te maken voor een uitje. Af en toe zei ze dat tegen haar man Todd, die onlangs een lege kast onder handen nam en er een compacte make-uptafel van maakte met praktische opbergvakjes.

Hit op internet

De vrouw, die in december verjaart, mocht een tijd lang niet in de kast kijken. Ze was echter heel nieuwsgierig en deed het toch. “Ik was helemaal gechoqueerd toen ik zag wat erin zat. Ik kon me niets mooier en perfecter voorgesteld hebben”, zei ze in een reactie aan de Amerikaanse krant The Huffington Post.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Op zondag tweette Kari’s zus Molly Maksemetz een voor- en na- foto van de kast. “Zo’n man heb ik ook nodig”, schrijft ze erbij. Het mooie gebaar van Todd doet vrouwenharten van over de hele wereld smelten, zo blijkt. Het kiekje is al bijna 70.000 keer gedeeld en kreeg meer dan 133.000 likes. Volgens Kari wil Todd de make-uptafel komende weekend verder afwerken. Er komen extra lichtjes rond de spiegel, nog een extra lade en het stoeltje krijgt een finishing touch.

Waardevol

“Ik kan het bijna niet geloven dat mijn man zo’n vrouwelijk design heeft bedacht. Na een werkdag zit hij meestal helemaal onder de modder. Ik ben aangenaam verrast dat hij op het idee kwam om een roze make-uptafel met glitter te maken. Het project kostte niet veel geld, maar als ik naar het resultaat kijk, besef ik dat de kast het meest waardevolle cadeau ooit is”, zegt Kari nog.

MEER OVER Wonen