© Filip Naudts/Photonews

Kobe Desramaults neemt op Instagram afscheid van zijn sterrenzaak

Het is zover, sterrenzaak In de Wulf in Dranouter is niet meer. Kobe Desramaults vierde samen met zijn personeel en vrienden het einde van zijn succesrijke restaurant en had op Instagram nog een woord van bedanking voor hen over.

flb

Dertien jaar lang stond Kobe Desramaults achter het fornuis van het restaurant dat hij van zijn moeder had overgenomen en tot een succesvolle zaak met een Michelinster uitbouwde. Hij heeft er nu zelf de stekker uitgetrokken, maar deed dat niet zonder nog een laatste keer flink te vieren. Voor de gelegenheid was er een feestje voor het personeel en vrienden met een kampvuur en dj's.

Afscheid nemen deed hij ook met een boodschap op Instagram. "Wel, dit is het einde. Wat een rit. Wat een perfecte dag. Een perfect begin. Ik zal jullie missen. Bedankt." Onder andere Sergio Herman wuifde In de Wulf op zijn beurt ook uit op Instagram.

Toch stopt het verhaal hier niet helemaal voor de chef. Hij gaat eerst een maandje vrijaf nemen en zich onderdompelen in de Japanse eetcultuur. Daarna stort hij zich op zijn nieuw project in de oude Belgacomtoren aan de Oude Beestenmarkt in Gent.

 

Well.. the end. What a ride .what a perfect day .a perfect beginning. I will miss you all . Thank you #indewulf

Een foto die is geplaatst door Kobe Desramaults (@kobewulf) op

MEER OVER Eten & Drinken