© RR

Dronken jongeman bijt in hand van politieagent bij controle

Een jongeman, duidelijk in beschonken toestand, was bij een controle aan de Antwerpse Noorderlaan zo in de war dat hij bijna onder een auto liep en vervolgens, bij zijn arrestatie, in de hand van een politieman beet. Er zijn zaterdag 2633 automobilisten gecontroleerd in Antwerpen.

ph

Op zaterdagavond hield de verkeerspolitie van Antwerpen een Wodca-actie. 2.663 bestuurders werden gecontroleerd. Een kleine 2 % daarvan reed onder invloed van alcoholische dranken of andere verboden stoffen. Er werden 9 rijbewijzen ingetrokken.

In de vooravond controleerde Lokale Politie Antwerpen aan de Brusselstraat. Wat later in de nacht werd er een controlepost aan de Noorderlaan opgezet. In totaal 52 gecontroleerde personen reden onder invloed van alcohol of drugs. Twee voertuigen werden getakeld omdat de buitenlandse bestuurders niet onmiddellijk hun boete konden betalen.

Op de Noorderlaan kwam een jonge man in beschonken toestand naar de politiecontrole gestapt. Hij was zo van de kaart dat hij bijna onder een voertuig terecht kwam. De politie kon niet anders dan de man voor zijn eigen veiligheid bestuurlijk aanhouden tot hij opnieuw nuchter was. Hij bood weerstand tegen z’n arrestatie en beet in de hand van een van de inspecteurs.

CITTA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio