© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

1 / 4
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Vier gewonden bij zwaar ongeval op Posthofbrug

Zaterdagavond zijn twee mensen zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval op de Posthofbrug in Berchem. Een derde persoon liep lichtere verwondingen op.

Rond 17.20 uur reed een auto over de Posthofbrug in de richting van de Singel. Toen de bestuurder boven op de brug kwam, verliet plots een andere wagen een parkeervak en maakte een bocht van 180 graden. De eerste wagen kon niet meer op tijd stoppen en raakte de terugdraaiende kleine auto in de flank. Het voertuig ging aan het slingeren en kwam tot stilstand in het midden van de rijbaan. De kleine auto kwam dwars over de rijbaan te staan.

De bestuurder (21) en de passagier (28) van de eerste wagen, raakten lichtgewond. Twee van de drie inzittenden van het andere voertuig zaten gekneld en moesten door de brandweer bevrijd worden. Twee dames, de bestuurster (50) en één passagier (53) raakten zwaargewond en zijn in levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht. Een derde dame die in de kleine wagen zat (50) raakte lichtgewond en liet zich ook in het ziekenhuis verzorgen. Later op de avond was het levensgevaar van de bestuurster geweken en bleek haar toestand stabiel. Door de enorme ravage sloot de politie de Posthofbrug af in beide rijrichtingen.

CITTA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio