© JVdP

© JVdP

© JVdP

© JVdP

© JVdP

© JVdP

1/6

Fosbury & Sons neemt intrek in Watt-toren

Op de eerste verdieping van de Watt-toren op de Mechelsesteenweg in Antwerpen werd donderdag het officiële startschot gegeven van Fosbury & Sons: 250 werkplekken die de klok rond toegankelijk zijn, zeven dagen per week.

Fosbury & Sons, een initiatief van Stijn Geeraerts en Maarten Van Gool, is gevestigd in de voormalige Electrabeltoren op de Mechelsesteenweg. Samen met projectontwikkelaar L.I.F.E. investeert het 6 miljoen euro in 250 nieuwe werkplekken. De bedoeling is om bedrijven, freelancers of werknemers die buitenshuis werken een plek te geven waar ze kunnen werken en elkaar kunnen ontmoeten.

“We wilden iets creëren waar je elke dag met plezier naartoe komt”, zegt Stijn Geeraerts. “We halen de muren van het klassieke kantoor weg. Hier zit je tussen potentiële klanten, leveranciers en collega’s. Als mensen met elkaar praten, komen daar projecten uit, maar het moet wel spontaan gebeuren. En dat kan hier.”

Eten en drinken

Een gigantische luster heet leden van Fosbury & Sons welkom in de lobby, een grote ruimte waar gewerkt kan worden, maar ook iets te drinken en te eten valt. Coffeelabs opent er een zaak. “We vinden het ook belangrijk dat er lekker eten en drinken aanwezig is”, zegt Stijn Geeraerts. “Als we op restaurant gaan, stellen we altijd hoge eisen, maar op het werk nemen we genoegen met een koffieautomaat en een plastic beker. Hier niet. We pakken de definitie van de werkplek helemaal anders aan.”

Vanaf maandag 12 december zijn de deuren van Fosbury & Sons officieel geopend. Dan beginnen ook de Fosbury & Sons Welcome Days, die lopen tot 23 december.

www.fosburyandsons.com

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio