© Photo News

Man doodt vrouw en pleegt nadien zelfmoord in Juprelle

Een 69-jarige man heeft vrijdagochtend zijn echtgenote van 60 jaar gedood en zich nadien in hun woning in Juprelle van het leven beroofd. Dat heeft het parket van Luik bekendgemaakt. De beweegredenen die de man tot deze daad brachten, zijn momenteel nog niet gekend. Het onderzoek wordt voortgezet.

De lichamen werden in hun slaapkamer ontdekt. De man heeft zijn vrouw met drie kogels gedood en nadien het wapen naar zichzelf gericht, aldus het parket. Een kleinzoon die bij het koppel inwoonde, werd door de schoten gewekt. Hij begaf zich naar de slaapkamer van zijn grootouders waar hij de lichamen ontdekte.

De vrouw verzorgde het toezicht in een school in Voroux-lez-Liers. Omdat zij vrijdagmorgen niet kwam opdagen, waren ongeruste collega’s naar de woning gekomen voor nieuws.

Wie vragen heeft rond zelfdoding, kan terecht op de zelfmoordlijn via het gratis nummer 1813 of op www.zelfmoord1813.be.

Twee personen doodgeschoten in Luikse woning

© REPORTERS

In een woning in Juprelle, in de provincie Luik, zijn vrijdag twee lichamen aangetroffen. Dat maakt het parket van Luik bekend. De twee slachtoffers zijn overleden ten gevolge van geweerschoten.

De feiten speelden zich af in de woning van de slachtoffers. Het parket stuurde het labo en een wetsdokter ter plaatse.