© Jeroen Hanselaer

CittA zet drie lezers in kerst- en oudejaarsoutfit

Gazet van Antwerpen bestaat 125 jaar. Om dat te vieren zet ons stadsmagazine CittA drie lezers in kerst- en oudejaarsoutfit. In drie Antwerpse ­horecazaken verkondigen ze hun ­liefde voor de stad, hun krant en de goede dingen van het leven.

Ellen Bogaert

Rachida Ahali geeft inburgeringscursussen aan nieuwkomers in ons land. Toen we deze dame met Marokkaanse roots ­vroegen om te poseren voor CittA twijfelde ze geen moment. “Integreren is niet eenvoudig, maar ik wil met deze reportage aantonen dat er voor iedereen een plek is.”

Rachida werd gefotografeerd in Bar Venetië op de Turnhoutsebaan. “Hier mogen poseren geeft me een nostalgisch gevoel.”

© Jeroen Hanselaer

© Jeroen Hanselaer

Opgroeien deed Yannick Bovy in Ant­werpen, waar hij nu samen met zijn vader vijf kapsalons uitbaat. De over­gebleven tijd besteedt hij aan ­liedjes ­zingen uit The Great American Songbook. Maar ­Yannick is bovenal een levens­genieter die houdt van lekker eten en de typisch Antwerpse sfeer.

Yannick komt daarom graag in Pazzo op het Eilandje, waar onze fotograaf hem voor de lens zette. “Ik vind Pazzo een toprestaurant met pure gerechten. Vaak vertoef ik in de gezellige wijnbar.”

© Jeroen Hanselaer

© Jeroen Hanselaer

Dominique Merckx is een straffe ­madame uit het Kempense Mol. Een onderneemster in hart en nieren die ook graag geniet van het leven. Voor de verjaardag van uw krant liet ze zich met veel ­plezier ­optutten. “Mijn kapsel in de plooi en mooie make-up op mijn gezicht, heerlijk!”

Dominique werd gefotografeerd in Bar Burbure op het Antwerpse Zuid. “Ik vind dat deze bar heel goed bij mij past.”

© Jeroen Hanselaer

© Jeroen Hanselaer

Meer info over de uitgekozen kleding door onze styliste Sarah Collier lees je dit weekend in CittA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio