Daar is Kanye West weer en hij heeft een ander kapsel

Foto: Twitter

Celebs

Daar is Kanye West weer en hij heeft een ander kapsel

Print
Na enkele weken afwezigheid heeft Kanye West zichzelf weer laten zien. Qua uiterlijk is de rapper niet meer dezelfde: hij gaat nu immers door het leven met blond haar. Dat werd duidelijk toen hij een kunsttentoonstelling in Los Angeles bezocht.

Het Amerikaanse entertainmentblad US Weekly schrijft dat het kiekje gemaakt is door de Italiaanse kunstenaar Giovanni Bassan, die hem meteen erna op Instagram en Twitter plaatste. “K is in the house”, schreef hij erbij. Op de foto is de blonde West te zien terwijl hij rustig op een stoel zit met zijn handen, gevouwen op zijn schoot. Het beeld is intussen al niet meer te vinden op de pagina van de kunstenaar, maar doet wel de ronde op het internet.

 

 

Het is de eerste keer dat Kanye West werd gezien sinds zijn opname in een psychiatrisch ziekenhuis, eind vorige maand. Volgens zijn persoonlijke arts, Michael Farzam, lijdt hij aan uitdroging, oververmoeidheid en een tijdelijke psychose. Andere bronnen beweren echter dat het probleem dieper zit en de ster zwaar depressief en paranoïde is. Volgens de laatste geruchten gaat het door zijn mentale gezondheidsproblemen ook niet bijster goed in zijn huwelijk met realityster Kim Kardashian. De blonde rapper zou alleen wonen, Kim en hun twee kinderen bij haar moeder Kris Jenner.

Daar is Kanye West weer en hij heeft een ander kapsel
Kanye West met zijn natuurlijke haarkleur Foto: Photo News
NIET TE MISSEN