De Obama’s op hun laatste presidentiële kerstkaart

Foto: Photonews

Celebs

De Obama’s op hun laatste presidentiële kerstkaart

Print
Het is een traditie dat het Witte Huis een kerstkaart stuurt naar vrienden, journalisten en politieke sympathisanten. De familie Obama schittert op de kaart die dit jaar verstuurd wordt, en meteen wordt bij de fans weer pijnlijk duidelijk hoe hard ze deze stijlvolle en warme familie zullen missen.

Obama heeft dit jaar gekozen voor een familieportret. De foto van zijn gezin is genomen in het voorjaar op een staatsdiner in Canada waar de hele familie Obama uitgenodigd was door de Canadese premier Justin Trudeau en zijn vrouw Sophie.

Barack draagt een smoking en zowel Michelle als dochters Sasha (15) en Malia (18) zien er stralend uit in hun lange jurken. De blauwe jurk van Michelle is een ontwerp van Jason Wu, de dochters dragen Naeem Khan.  
 

 

Yass our #FirstFamily slayed!

Een foto die is geplaatst door The Shade Room (@theshaderoom) op

 

De kerstkaart verscheen al op sociale media en heel wat mensen reageren emotioneel omdat het de laatste kerstkaart is die uit het Witte Huis zal vertrekken met de Obama's op.

'Miljoenen kaarten worden verstuurd en toch voel ik me speciaal omdat ik er eentje krijg. Wat zal ik deze #Firstfamily missen', post een Amerikaanse vrouw op Instagram.

 

 

Over a million go out and I still feel special. Really gonna miss this #FirstFamily!

Een foto die is geplaatst door Sarah Elfreth (@selfreth) op

 

NIET TE MISSEN