© Instagram

© Instagram

1 / 2

Waarom we er vrij zeker van zijn dat De Bruyne in juni 2017 gaat trouwen

Kevin De Bruyne gaat trouwen. Gisteren maakte de Rode Duivel van Manchester City via de sociale media bekend dat hij zijn Michèle enkele dagen geleden in Parijs ten huwelijk heeft gevraagd. Een datum is nog niet geprikt, maar onze gok is dat het voor juni 2017 zal zijn.

gegy

De maand juni in een oneven jaar is immers hét moment bij uitstek voor een Rode Duivel om te trouwen, zo leert het verleden. Nagenoeg alle Rode Duivels met een trouwring rond hun vinger, zijn dan getrouwd. De verklaring is simpel: juni is de enige maand waarin de voetballers vrij hebben. Behalve in de even jaren, dan is er altijd een EK of een WK dat de vrije tijd van de internationals opslorpt. Al is Eden Hazard de uitzondering die de regel bevestigt. Hij trouwde in het grootste geheim op een donderdag in april 2012. Om alle pottenkijkers buiten te houden, had hij vooraf aangekondigd dat hij op 9 juni het jawoord zou geven.

Kevin De Bruyne en zijn Michele hebben heuglijk nieuws

© Instagram

Het is zover: Kevin De Bruyne en zijn vriendin Michele Lacroix treden in het huwelijksbootje. Dat kondigde de Rode Duivel aan op zijn Instagram, met een foto voor de Eiffeltoren in Parijs.

“Gelukkige verjaardag aan mijn toekomstige vrouw. Ze heeft ‘ja’ gezegd”, schrijft de speler van Manchester City. Ook zijn aanstaande plaatste de foto online. “Vandaag is mijn verjaardag en vier dagen geleden kreeg ik de beste verrassing. Ik ga trouwen met mijn beste vriend, partner en liefde van mijn leven... Ik heb ‘ja’ gezegd!”

Kevin en Michele werden in maart van dit jaar al de trotse ouders van zoon Mason Milian. De Bruyne speelt momenteel de pannen van het dak in de Engelse Premier League, waar hij schittert onder trainer Pep Guardiola bij City. Onze landgenoot zit aan twee goals en liefst acht assists in dertien wedstrijden. Hij zorgde ook voor een doelpunt en een assist in vier Champions League-optredens.

 

Happy birthday to my future wife. She said yes?????? @lacroixmichele

A photo posted by Kevin De Bruyne (@kevindebruyne) on

MEER OVER DE RODE DUIVELS

Meer voetbalnieuws