Als abonnee kan je dit plusartikel lezen

Abonnee worden? Kies je leesformule >

“Ons eigen veld lijkt vervloekt”

Voetbal1ste provinciale - Jente VerbaendertWhite Star

De start van de terugronde moet ook een nieuw begin betekenen voor White Star. De hekkensluiter geeft de moed zeker nog niet op en hoopt dat de kentering snel zal komen. “Als we iets mogen wensen, dan wel dat deze nieuwe ronde nieuwe kansen biedt”, stelt Jente Verbaendert.

“Op training voetballen we altijd heel goed. Het is ons dan ook een raadsel waarom we nog altijd maar acht punten hebben. Dit is echt om van te huilen, want we verdienen meer. Tegen Rapid Leest moet er alvast gewonnen worden, want het water staat ons aan de lippen. Gelukkig blijft alles nog mogelijk. Dat stuwt ons vooruit.”

“In de heenronde wonnen we met 1-2 op Rapid Leest. Hopelijk pakken we nu ook de winst in eigen huis. Tot op heden wonnen we nog niet op eigen veld. Ons terrein lijkt wel vervloekt te zijn, al weten we totaal niet hoe dat komt. Misschien moeten we er ons geen vragen meer bij stellen en gewoon knallen. We zullen Rapid Leest alvast van in de eerste minuut moeten vastzetten.”

“Er resten ons nog twee matchen voor de winterstop. Hopelijk kunnen we daarin het tij nog keren. Dat kan natuurlijk alleen maar door punten te pakken. Ons goede voetbal en de prima mentaliteit moeten ooit eens beloond worden. We geven de moed niet op, maar er moet snel verandering komen.”