Slachtoffer steekpartij: “Was mijn oudste zoon niet thuis geweest, dan had mijn ex zijn werk afgemaakt”

Cherryl Newland verliet intussen het ziekenhuis. Foto: bdd

Slachtoffer van steekpartij mag ziekenhuis verlaten

Slachtoffer steekpartij: “Was mijn oudste zoon niet thuis geweest, dan had mijn ex zijn werk afgemaakt”

Print
Retie -

Cherryl Newland (38) uit Retie beseft dat ze door het oog van de naald is gekropen. “Was mijn oudste zoon niet thuis geweest, dan had mijn ex zijn werk afgemaakt.” Ze mocht donderdag het ziekenhuis van Turnhout verlaten.

Zes jaar lang had het slachtoffer, een moeder van vijf kinderen, een relatie met Roberto M. (50) uit Turnhout. Hij is de vader van de twee jongste kinderen van vier en twee jaar. Toen de ex-partner op maandag 28 november haar woning op de Oude Arendonksebaan in Retie binnenglipte, liep het mis.

“Roberto wilde nog eens praten. Maar dat had geen zin meer. Hij had gemerkt dat ik op een datingsite zat en was er van overtuigd dat ik op zoek was naar een nieuw lief”, vertelt Cherryl. “Maar ik wilde alleen mijn vriendenkring uitbreiden. ‘Als ik jou niet meer kan krijgen, dan zorg ik er wel voor dat niemand jou nog kan inpalmen’, zei hij.”

“Ik antwoordde hem: ‘Het gaat niet meer. Ga met je eigen leven verder!’ De discussie mondde uit in een worsteling op het bed. Plots greep hij een gekarteld schilmesje en stak me in de borst. Hij kneep mijn keel dicht en ik mocht niets zeggen. Nadien kreeg ik nog messteken in de hals, borststreek en linker wang.”

Lees het volledige verhaal vrijdag in Gazet van Antwerpen - editie Kempen

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio