© pn

Gluren bij BV's: Zoon van Gert Verhulst waagt zich aan 'gezinsuitbreiding'

De afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram - die we graag even voor je bundelen.

hvw

VTM-weervrouw Jill Peeters is nog dagelijks onder de indruk van de natuur, zo blijkt uit een recent kiekje op haar Instagrampagina. "Magic", schreef ze bij een foto van een kleurrijke zonsondergang.

An Lemmens houdt van rimpels. Die van haar hond Arya welteverstaan. "Dit zijn de liefste rimpels ter wereld", schrijft ze bij een selfie met haar trouwe viervoeter.

Tom Waes ging een pint pakken met vrienden en collega's in Café 't Licht der Dokken in Antwerpen en knipoogde daarbij naar Eén. "Wij zijn Eén vanavond", schreef hij met een tag van de zender.

Voormalige Miss België Virginie Claes volgde een les EHBO. "Ah Ah Ah Stayin' alive", staat er bij een foto waarop ze een pop reanimeert.

Kevin Janssens is momenteel op promotocht door de Verenigde Staten voor de film D'Ardennen en heeft het duidelijk naar zijn zin. "Cocktails drinken met een uitzicht", schreef hij bij een filmpje vanuit de Standard Rooftop Bar in New York.

Kerstmis komt eraan en Véronique De Kock versierde haar boom... en zichzelf.

Viktor Verhulst heeft zich aan gezinsuitbreiding gewaagd. "Vroeger dan gedacht, maar de eerste gezinsuitbreiding is een feit", schreef hij bij een foto van zijn kat. Het gaat om een Britse korthaar, zo leren we uit de hashtags.

Gabriël, het kersverse zoontje van Lesley-Ann Poppe, is al helemaal klaar voor de kerstdagen. De blondine trok haar 'klein kerstengeltje' een pakje in thema aan.

Annelien Coorevits werd deze week dertig jaar en dat geldt ook voor haar tweelingzus Liselotte. De voormalige Miss België vierde dat op Instagram met een foto van exact dertig jaar geleden. "Gelukkige verjaardag, zus", schreef ze erbij.

NIET TE MISSEN