© Patrick Hattori

© Patrick Hattori

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Milkshakebar mag stek in paviljoentje op Bruul behouden

De milkshakebar van de uitbaters van Noen krijgt een vaste stek in de aubette op de Bruul in Mechelen. Dat heeft het stadsbestuur beslist.

Sven Van Haezendonck

MLKSHKBAR is al open sinds mei, maar het tijdelijk contract liep af en dus stelde de stad in september de concessie opnieuw open. Elke ondernemer had zo de kans om zich kandidaat te stellen. Dat mocht wel geen concurrentie zijn voor de take away-koffiebar in het andere paviljoentje.

Nu is beslist dat de zaakvoeders van Eiskreem en de ontbijt- en lunchbar Noen op de Leermarkt de uitbating mogen voortzetten. “De milkshakebar staat voor een vernieuwend en hip verhaal van jong ondernemerschap. De bar is populair, heeft de goede feel en uitstraling en trekt een groot publiek aan”, zegt schepen van Economie Katleen Den Roover (N-VA).

Naast het aanbod van milkshakes tijdens de zomer kan je er tijdens de winter warme melk bestellen. Met verschillende smaken. Dat concept is momenteel vooral in Scandinavische landen erg in. “Bovendien willen Jolien en Bart ook samenwerken met andere Mechelse ondernemers”, zegt de schepen nog.

MEER OVER

Meer nieuws uit regio Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio