© LDN

Kom eerlijke cadeaus kiezen in Wereldwinkel Leest

De komende twee weekends organiseert Oxfam-Wereldwinkel Leest haar jaarlijkse cadeaudagen. Ex-tennisvedette Dominique Monami en stand-upcomedian Bert Gabriëls komen een handje toesteken bij het inpakken van de geschenken.

Leo De Nijn

De deuren van de pastorie in de Pastoor De Heuckstraat in Leest (Mechelen) worden op zaterdag 10 en zondag 11 december, alsook op zaterdag 17 en zondag 18 december, opengezet voor de jaarlijkse Oxfam Cadeaudagen.

“Wij hebben in onze Oxfam-Wereldwinkel al vele jaren een team van een twintigtal vrijwilligers dat de winkel laten draaien. Die hebben we ook de voorbije jaren mooi zelf opgefrist. Tere gelegenheid van de feestdagen pakken we tijdens deze periode uit met onze Cadeaudagen. Want met eerlijke cadeautjes maak je iedereen blij: je geliefde hier en ook vele producenten in het Zuiden”, zegt Frie Verbruggen, persverantwoordelijke Oxfam-Winkel Leest.

De bezoekers krijgen er tijdens deze dagen een ruim aanbod aan geschenken van eerlijke kwaliteit. Je kan er cadeaus, ingrediënten voor het feestmenu en wijnen voor elke smaak vinden. Maar bezoekers kunnen ook genieten van een drankje in het wereldcafé.

Ook al enkele jaren op het appel om tijdens deze dagen de aangekochte geschenken van een verpakking te voorzien, zijn de in Leest wonende meter Dominique Monami. Zij helpt zaterdag 17 december. Stand-upcomedian Bert Gabriëls kan je op zondag 18 december aan het werk zien.

MEER OVER

Meer nieuws uit regio Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio