© Photo News

Is er nu wel of geen scheiding in de maak voor Kanye en Kim?

Er wordt wild heen weer gespeculeerd over een eventuele echtscheiding voor Kim Kardashian en Kanye West in de internationale pers. De ene bron weet te melden dat Kim Kardashian al een tijdje broedt op plannen om haar echtgenoot te verlaten, de andere bron houdt dan weer hardnekkig vol dat Kim er net alles aan doet om hun gezin samen te houden.

VVA

Toen Kanye in november in het ziekenhuis werd opgenomen week zijn echtgenote Kim tien dagen lang niet van zijn zijde, maar volgens Us Weekly zou Kim wel degelijk van plan zijn om de echtscheiding aan te vragen zodra de tijd rijp is. Zo zou de realityster zich geroepen voelen nog even wachten om effectief actie te ondernemen tot de gezondheidsperikelen van Kanye voorbij zijn.

"Kim geeft nog steeds veel om Kanye en is blij dat hij de hulp krijgt die hij nodig heeft", zo vertelde een anonieme bron aan de website, "maar ze voelt zich al een tijdje opgesloten in haar huwelijk." Volgens de entertainmentwebsite zou Kanye momenteel ook niet bij zijn gezin in Bel Air inwonen en verblijft hij in LA.

Op Twitter meldden de Kardashians alvast dat er geen scheiding in de maak is. De volgende boodschap moet dit duidelijk maken: "Kalmeer maar rustig, iedereen. Kim en Kanye gaan niet scheiden."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Ook E! claimt dat de roddels over een scheiding zeker niet kloppen. Een bron uit het advocatenkamp van de Kardashians zou bij hen bevestigd hebben dat het slechts om hardnekkige roddels gaat. Zo zou het koppel het de laatste tijd inderdaad hard te verduren hebben gekregen, maar denkt geen enkele partij na over een eventuele scheiding. Een mening die Jonathan Cheban als goede vriend van het koppel deelt. Hij sprak gisteren naar eigen zeggen nog met het koppel voor hij naar een feest van de Britse krant Daily Mail vertrok, waar hij meldde dat Kim en Kanye in opperste staat van tevredenheid verkeren.