© Photonews

Spice Girl deelt naaktfoto, maar vooral boodschap erbij is belangrijk

Spice Girl Mel B heeft op Instagram een foto van zichzelf gedeeld die letterlijk nogal weinig om het lijf heeft. Ze ging uit de kleren, maar deed dat naar eigen zeggen om een positieve boodschap uit te dragen. "Je moet van het vel houden waar je in zit", klinkt haar raad aan het adres van vrouwen wereldwijd.

flb

Op 41-jarige leeftijd en drie kinderen later zit Melanie Brown, beter bekend als Spice Girl Mel B, er niet mee in om naakt voor de foto te poseren en dat op Instagram te delen. Naar eigen zeggen doet ze dat omdat ze zich goed voelt in haar vel en ook hoopt dat andere vrouwen zich zo mogen voelen.

"Als vrouw omarm ik de gebreken die ik heb en momenteel voel ik me goed. Gelukkig maar, want met dit lichaam moet ik het voor de rest van mijn leven nog mee doen. Ik ben het soort meisje dat er absoluut niet naar verlangt om erbij te horen. Dames, je moet van het vel houden waar je in zit", klinkt het bij de foto.

Hoewel ze op heel wat bijval kan rekenen van haar fans, klinken er in de commentaarsectie ook heel wat andere geluiden. Zo vinden enkelingen dat je niet uit de kleren hoeft te gaan om die boodschap mee te geven. Anderen vinden dan weer dat ze met een dergelijk lichaam makkelijk praten heeft. Wij onthouden echter vooral het positieve signaal dat ze hiermee wou geven.