© Riad Yasmine

Dit is het bekendste zwembad van Instagram

Als je vaak op Instagram vertoeft, dan komt de foto hierboven je misschien wel bekend voor. Dat hoeft niet te verbazen want dankzij populaire reisbloggers zijn er ondertussen ook heel wat plaatsen 'instafamous' geworden. Zo ook dit zwembad in de Marokkaanse stad Marrakech.

flb

Op het binnenplein van het Riad Yasmine in de Marokkaanse stad Marrakech lag lang een goed bewaard geheim. Het met tegeltjes bezette zwembad en de bijhorende loungebanken en exotische planten vormen samen een oase van rust in de drukke stad en een plek die wel heel fotogeniek is. Zo fotogeniek dat ondertussen heel wat reisbloggers het hotel een bezoekje hebben gebracht om er een kiekje te schieten.

Geen toeval want volgens de eigenaars nodigen ze al sinds 2015 regelmatig social influencers uit om bij hen te overnachten. Zo ook de bekende reisblogster Lauren Bullen die onlangs nog onder vuur lag na een hele hetze omtrent een vermeende copycat. Al snel volgden heel wat andere reisbloggers in haar spoor en dus blijven er maar foto's opduiken van het zwembad.

 

Just me & my ?????? @funboylife

Een foto die is geplaatst door LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) op

 

Perfect colours in a perfect place! @leriadyasmine #marrakech #lovemorocco #morocco #marahoffman #asos #riad #riadyasmine #travelgram #travel #journey

Een foto die is geplaatst door »·· Lina Heckmann ··« (@aboutboho) op

 

Ave gente, quero essa piscina pra mim ?????? @aguadecocobr #cearakech #aguadecocobr #maroc #travellover #riadyasmine ?? @rafaeleuterio

Een foto die is geplaatst door Paulinha Sampaio (@paulinhasampaio) op

 

U T O P I A ?? #arrivedinmarrakech #thisjunedoesmarrakech

Een foto die is geplaatst door Jessica Berullier (@this.june) op

MEER OVER Reizen