© JEFFREY GAENS

Moeskroen ontslaat Glen De Boeck

De wegen van Glen De Boeck en eersteklasser Moeskroen scheiden. Dat laat de club zelf weten. De Henegouwers staan gedeeld laatste in het klassement en verloren dit weekend voor de vijfde keer op rij. Lorenzo Staelens en Laurent Demol nemen voorlopig over.

maj

Moeskroen verloor dit weekend met 1-0 van Sint-Truiden en blijft met een nul op vijftien achter. Het staat nu laatste met elf punten, evenveel als Westerlo. Coach Glen De Boeck hoopte na de wedstrijd van dit weekend nog op versterking. “In het laatste halfuur namen we over, maar toen zag ik alweer het gebrek aan kwaliteit dat ik al zo lang aanhaalde binnen de club.”

Ontslag

De gevraagde versterkingen zullen in januari ongetwijfeld komen, maar De Boeck zal dan niet meer rondlopen op Le Canonnier. “Excel Moeskroen heeft besloten de samenwerking met Glen De Boeck stop te zetten. Excel dankt hem voor zijn professionaliteit en inzet, voor het behoud vorig seizoen en wenst hem succes in zijn verdere carrière. Lorenzo Staelens en Laurent Demol zullen voorlopig de trainingen leiden.”

De Boeck werd in januari 2016 aangesteld als trainer van Moeskroen, waar hij Cedomir Janevski verving. Eerder trainde hij al Cercle Brugge, Germinal Beerschot, het Nederlandse VVV en Waasland-Beveren.

MEER OVER Excel Moeskroen

MEER OVER VOETBAL