© moviestill

Deze acteur uit ‘Gossip Girl’ ziet er vandaag helemaal anders uit

De Amerikaanse acteur Penn Badgley, beter bekend als Dan Humphrey uit ‘Gossip Girl’, spitst zich tegenwoordig toe op zijn muziekcarrière. Daarbij hoort een iets ruigere look, waardoor hij er niet meer uitziet als de gladde jongen uit de reeks.

vwh

De 30-jarige acteur en muzikant reist momenteel de hele wereld rond met zijn indieband Mothxr, die hij in 2014 oprichtte met enkele vrienden uit Brooklyn. Tot voor kort had de ster lang krulhaar, maar vorige week doken foto’s op van hem met een ander kapsel. Vandaag heeft Badgley, die de zanger is van de band, een ultrakorte coupe zonder krullen. Ook de kleur liet hij aanpassen: hij ging van donkerbruin naar platinablond.

Rufus Humphrey, de vader van Dan in Gossip Girl, zou trots zijn. Het personage van acteur Matthew Settle was in de reeks namelijk zelf een succesvol muzikant. Het is niet de eerste ster uit de reeks die de muzikale toer op gaat. Ook Taylor Momsen, beter bekend als Jenny Humphrey, heeft het scherm ook geruild voor het podium. Zij zingt bij de band The Pretty Reckless.