© FRBE

Vrouw krijgt 30 jaar cel na moord op man in Sleeckxstraat

Seda Karabacak (32) is maandag door de rechtbank veroordeeld tot 30 jaar cel. Zij gaf haar minnaar Emre Akbas (32) de opdracht om haar 37-jarige man Ahmet Karabacak in de Sleeckxstraat in Antwerpen te vermoorden. Akbas krijgt 25 jaar cel en twee handlangers 10 en 8 jaar cel.

SaRe

Ahmet Karabacak (37) werd op 20 april 2014 levenloos aangetroffen in zijn huis in de Sleeckxstraat in de Antwerpse Seefhoek. Zijn echtgenote Seda en hun drie jonge kinderen troffen zijn lichaam aan. Ten huize Karabacak waren er huwelijksproblemen.

Later werd duidelijk dat zijn vrouw Seda Karabacak haar minnaar Emre Akbas de opdracht had gegeven om Ahmet te vermoorden terwijl ze met de drie kinderen op familiebezoek was in Brussel. Akbas belde aan, stapte binnen en joeg zijn liefdesrivaal een kogel door het hoofd.

Seda Karabacak is maandag door de rechtbank veroordeeld tot 30 jaar cel en haar minnaar Emre Akbas tot 25 jaar celstraf. Akbas’ jongste broer Enes (25) en zijn vriend Ibrahim Ekici (27) voerden de schutter naar de Sleeckxstraat en krijgen respectievelijke tien en acht jaar cel.

CITTA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio