© Kioni Papadopoulos

© Kioni Papadopoulos

© Kioni Papadopoulos

1 / 3
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Primeur: Nationale Loterij opent pop-upwinkel op Meir

Nog tot en met 26 januari houdt de Nationale Loterij een pop-upzaak open op de Meir. “In onze Kadoosjeswinkel kan je cadeautjes met kansen kopen”, zei CEO Jannie Haeck tijdens de opening zaterdagmiddag.

kvh

Een eigen winkel waar het hele assortiment krasbiljetten te koop is en waar je met Lotto of Euromillions kan spelen, het is een primeur voor de Nationale Loterij.

“We verkopen in deze winkel dezelfde producten als in onze 5.500 andere verkooppunten, maar speciaal voor deze pop-up hebben we enkele cadeauformules in originele verpakkingen samengesteld”, zegt Jannie Haeck. “Het gaat voor ons niet alleen om het verkopen, maar ook om ons verhaal te vertellen. Met deze cadeaus koop je kansen voor een ander. Van elk verkocht biljet gaat 28 procent naar een van onze goede doelen, wat elk cadeau een mooie extra geeft.”

De speciale cadeauformules zijn onder meer de Win For Life-boom met acht krasbiljetten van 3 euro (24 euro), de Christmas Fun Boom met 24 krasbiljetten van 2 euro (48 euro) of de Deluxe Gifts Zoetgelukdoosje met een doosje chocolade van de Antwerpse chocolatier B by B (13 euro).

Kadoosjeswinkel, Meir 57, Antwerpen

CITTA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio