Als abonnee kan je dit plusartikel lezen

Abonnee worden? Kies je leesformule >

Stef Goossens: “Sportief geen geweldig succes”

Vorig seizoen was Stef Goossens (18) aan de slag bij Vosselaar. “Sportief was het geen geweldig succes”, merkt de linkerflankspeler op. “Onder de toenmalige coach Filip Pelckmans zat ik zes keer in de selectie en stond ik zelfs tweemaal aan de aftrap. Zijn opvolger Chris Andries had het niet in mij gezien en onder hem kwam ik niet meer aan de bak. Aan dat ene seizoen bij Vosselaar heb ik wel vrienden overgehouden.”

bdh

Stef Goossens hoeft vanavond niet gemotiveerd te worden. “Ik wil iets laten zien (glimlacht). Voor beide ploegen is de derby sowieso een speciale wedstrijd. Mijn transfer in het tussenseizoen was een schot in de roos en de juiste beslissing. Ik had niet verwacht dat ik zo veel zou spelen. Ik was er elke wedstrijd bij en stond negen keer aan de aftrap”, stelt Goossens met plezier vast.

De statistieken van Goossens mogen er zijn.

“Ik scoorde tweemaal en gaf drie assists. Dat laatste wordt wel eens vergeten. Het zou mooi zijn als ik tegen Vosselaar opnieuw basisspeler ben. De kans is groot dat Filip Pelckmans en ik de groep trakteren als we winnen.”