Wegdromen bij Scava in Grobbendonk

Foto: Joren De Weerdt

Wegdromen bij Scava in Grobbendonk

Grobbendonk - De sint is er ongetwijfeld kind aan huis en ook CittA ging er eens kijken. Het Scava Experience-center op Bouwelven in Grobbendonk is een droom voor wie van spelen houdt.

Bij je online zoektocht naar het betere kinderspeelgoed ben je waarschijnlijk al wel eens op een van de 66 ‘centers’ van Scava.be terechtgekomen. Poppenhuis-center.be, gocart-center.be enzovoort. Het zijn allemaal websites onder Scava.be. Ze hebben één gemeenschappelijke deler: ontspanning. Voor oud en voor jong, want voor volwassenen zijn er bijvoorbeeld ­fitness-center.be of infraroodsauna-center.be. En op elke homepage ontdek je het Scava Experience-center, een megashowroom in Grobbendonk.

“Ik vaar in tegen de stroom en wil mensen laten zien wat we verkopen, hen laten voelen en ervaren voor welke kwaliteit we staan”, vertelt zaakvoerder Gwen Carsauw. Die deugdelijkheid, daar gaat Scava echt prat op. “Absoluut! Duurzaamheid komt op de eerste plaats. Alles wat ik verkoop moet topkwaliteit zijn. Het moet levenslang meegaan en ethisch gemaakt zijn. Liefst hier in België. Om zeker te zijn van de kwaliteit en de ethiek ontwikkelen we zelf heel wat producten. Calzio voetbaldoelen en Boisy speeltoestellen en moestuin­tafels maken we zelf. Wie zijn aankoop hier komt op­halen, wordt beloond met een ­afhaalkorting. Levering is ­gratis, maar wie tot hier komt, betaalt minder.” 

 

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio