Nathalie Meskens bevestigt relatiebreuk met Jeroen Van Dyck

Jeroen en Nathalie in betere tijden, bij de opening van hun restaurant Nimman op de Stadswaag in Antwerpen. Foto: JVDP

Nathalie Meskens bevestigt relatiebreuk met Jeroen Van Dyck

Print

Nathalie Meskens (34) en haar partner Jeroen Van Dyck (36) vormen niet langer een koppel. Het was al langer bekend dat de twee een moeilijke periode doormaakten, maar nu bevestigt Meskens de breuk ook in ‘Het Laatste Nieuws’.

Vorige maand doken al geruchten op dat het sprookjeshuwelijk op springen stond. Die werden door de twee ontkend. “We maken een moeilijke periode door”, klonk het toen. Ze waren ook nog samen te zien bij de voorstelling van de culinaire gids Gault&Millau.

Zakenpartners

Acteurskoppel Meskens en Van Dyck trouwden in 2007. Ze gaven elkaar het jawoord in Thailand, het land van hun dromen.

In 2012 opende het koppel samen het Thaise restaurant Yam Thai op het Zuid in Antwerpen. In 2015 volgde het tweede restaurant, Nimman.

Druk

De twee waren in 2009 samen op VTM te zien in de telenovela ‘David’. Terwijl Jeroen Van Dyck zich in de loop der jaren meer op de restaurants ging focussen, ging het hard met de carrière van Nathalie Meskens. Ze werd gebombardeerd tot leading lady bij VTM met hoofdrollen in ‘Tegen de Sterren op’ en ‘Danni Lowinski’.

Ze presenteerde ook eigen programma’s zoals ‘Reclame AUB’, ‘Beste Kijkers’ en ‘Little Big Shots’. Binnenkort is ze te zien in de serie ‘Gina & Chantal’ en de films ‘Pippa’ en ‘Allemaal familie’. Of Meskens’ drukke agenda de reden is dat de twee uit elkaar zijn gegroeid, is niet duidelijk.

Definitief einde

Aan dat mooie liedje komt nu een einde, bevestigen Meskens en Van Dyck. “We zijn als vrienden uit elkaar gegaan” luidt het in een mededeling. “Hiermee trekken we een lijn onder wat is gebeurd, wat we tot onze strikte privésfeer beschouwen en waarover we niet verder zullen communiceren”, klinkt het verder. Ze blijven wel samenwerken op zakelijk vlak.

Meskens zei afgelopen weekend in een interview toe dat ze “sinds deze zomer in therapie is. Als ik weer naar buiten ga, is alles weer helder. Ik probeer heel hard te luisteren naar mijn lichaam, mijn geest, mijn gevoelens, naar wat ik denk en voel.”

Op Instagram postte Nathalie Meskens vanochtend een foto uit de oude doos, waarop ze nog als koppel te zien zijn.

Nu in het nieuws